Sardinië Vakantiebeurs 25 januari

  • wilbertgeers@planet.nl

    Op zaterdag 25 januari van 10.45 – 17.00 uur organiseert Sardinie-Info een verrassende Sardinië Vakantiebeurs in hotel De Bosrand in Ede. U kunt niet alleen kennismaken met reisorganisaties die u begeleiden naar prachtige reizen, maar u kunt ook alvast een voorproefje nemen van al het lekkers dat dit Italiaanse eiland te bieden heeft. Letterlijk, want er komen diverse Sardijnse bedrijven hun producten laten proeven. Dolci en pane, wijnen en likeuren, kazen en worsten, olijfolie, honing en nog veel meer. U kunt de producten hier ook direct kopen.

    Naast exposanten die u alles vertellen over hun interessante reizen, zijn er ook presentaties in de vorm van boeiende lezingen uit ervaringen met prachtige plaatjes. Zowel praktische informatie (campings, veerboten en vliegen) als historische culturele en productinformatie over ambachtelijke bereide producten en wijnen zullen de dag vullen. Leuke loterijen met Sardijnse prijzen en mensen in originele Sardijnse klederdrachten completeren het aanbod.

    Hotel De Bosrand brengt u in Sardijns/Italiaanse sferen, waardoor dit uitje aan de Zuidrand van de Hoge Veluwe direct ‘een dagje uit’ wordt in een schitterende ambiance. Na deze dag zet u uw reiskoffer naar Sardinië al klaar!

    Ik hoop u te zien en te spreken!

    Wilbert

  • joopswinkels5@hotmail.com

    Wil wel graag naar de vakantiebeurs in Utrecht en met name om informatie in te winnen over Sardinië.

    Wij zijn van plan om in juni met Rainair naar Alghero af te reizen….Houden van natuur…treinen..gewoon leuke dingen zien…

    Enigste nadeel is die enteeprijs die ons tegenhoudt..

    We volgen wel je nieuwsbrief Wilbert…hebben we ook al veel van opgestoken.!

    Zijn er ergens kortingkaartjes of iets dergelijks ite krijgen?

  • wilbertgeers@planet.nl

    Er zijn wel kortingskaarten. Typ maar eens in, in google: kortingskaarten vakantiebeurs 2014 en je krijgt een heel rijtje. Wellicht zie ik je daar in hal8!